Plan direct je intake
Plan direct je intake
Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jou op een effectieve manier te helpen bij het behalen van jouw doelen.

Start nu »

Small-Group Training

Vind je het leuk om in groepsverband te sporten, maar wil je toch de voordelen van Personal Training? Met Small-Group Training heb je het beste van beide!

defitfabriek_2000x1000_64

Samen trainen in personal training sfeer

Een Small-Group bestaat uit maximaal 6 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra gezellig, motiverend en uitdagend. Daarnaast is Small-Group Training is een heel goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt.

  • Afwisselende en motiverende trainingsmethodes
  • Iedereen traint op zijn eigen niveau
  • Goedkoper, maar toch persoonlijke begeleiding
  • Trainen in gezelschap is gezelliger
  • Je blijft makkelijker gemotiveerd
  • Stel zelf je eigen groep samen

Wat doe je in een Small-Group training?

Een Small-Group training duurt ongeveer 60 minuten en is ontworpen voor kleine groepen (minimaal 3 en maximaal 6 personen). De work-outs omvatten diverse elementen, zoals cardio, kracht, lichaamshouding, flexibiliteit, stabiliteit, coördinatie en meer. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small-Group Training precies wat je zoekt.

Wat onze klanten zeggen

Het was me nooit gelukt om een sportschool te vinden waar ik graag naar toe ga. Sporten deed ik niet graag, maar dankzij De Fitfabriek ga ik nu met plezier naar de gym en wil ik geen les missen. Ik volg 2 lessen per week met een Personal Trainer en ik zie echt resultaat en voel me een stuk beter. De trainers werken met veel respect, veiligheid en oprechte interesse. Ze hebben duidelijk plezier in hun werk. Ik beveel De Fitfabriek van harte aan.

Bert Groothedde
Bert Groothedde

Na mijn zwangerschap wilde ik weer fit en sterker worden. Dit is zeker gelukt bij de Fitfabriek. Door Gertjan en Hannah word ik elke training weer uitgedaagd. De trainingen zijn heel afwisselend en het half uur vliegt om. Door een goede opbouw kon ik snel naar mijn zwangerschap beginnen en ben ik nu zelfs fitter dan daarvoor!

Lianne Kedde
Lianne Kedde

Zeer tevreden met het behaalde resultaat! Fijne 1-op-1 coaching en ze staan altijd voor je klaar via app of telefonisch contact! Alle apparaten in de sportschool zien er als nieuw uit en werkt allemaal zoals het hoort! Al met al zeker een aanrader als je op zoek bent naar een ‘Personal Trainer’

Mark4live
Mark4live

Super fijne kleinschalige sportschool. De trainers kennen je als klant en begroeten je vriendelijk. Ze bieden mij een gevarieerd sportprogramma. Eigenlijk ben ik geen fan van fitness of sporten, door hun begeleiding is het sporten wel een lekker moment van de dag. Mijn pijn door het zittende werk in schouder, schouderblad/rug en bil/been is met 1x in de week flink sporten weg.

Marielle Schipperen
Marielle Schipperen

Een superfijne, kleinschalige sportruimte waar je gericht en goed begeleid kunt trainen. Trainers zijn enthousiast en denken graag met je mee; ook in je eventuele beperkingen. Je wordt gezien! De trainingen zijn op maat en er wordt goed geluisterd naar jouw ervaringen. Juist ook fijn dat je altijd met weinig mensen tegelijk traint, zodat het niet dat overvolle, drukke sportschoolgevoel geeft. Binnen een half jaar een veel betere conditie, veel kilo’s kwijt en veel minder migraine. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Janneke Bax
Janneke Bax

Wil je samen met een paar vrienden, vriendinnen of collega’s gezamenlijk werken aan het behalen van jullie doelen? Neem dan nu de stap en stel je eigen groep samen!