Plan direct je intake
Plan direct je intake
Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jou op een effectieve manier te helpen bij het behalen van jouw doelen.

Start nu »

Personal Training

Bij De FitFabriek staat jouw resultaat op één, want dat is waar je uiteindelijk voor komt en wat onder de streep telt. Met onze uitgebreide kennis en vaardigheden zijn we volledig toegewijd om je op een doeltreffende manier te begeleiden naar het behalen van jouw persoonlijke doelen.

defitfabriek_2000x1000_58

Personal Training voor een optimaal resultaat

Onze één-op-één begeleiding zorgt ervoor dat jouw training, voeding en rust perfect aansluiten op jouw doelen. Of je nu wilt afvallen, een specifieke sportprestatie wilt behalen, of gewoon fitter en vitaler wilt worden. Onze personal trainers begeleiden je op een
no-nonsense manier naar de resultaten die je voor ogen hebt.

  • Persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstellingen
  • Personal Training bespaart tijd en geeft optimaal resultaat
  • Stok achter de deur om te motiveren en inspireren
  • Niet alleen een trainer, maar ook een coach
  • Éen op éen begeleiding en individuele aandacht
  • Voor ieder niveau haalbaar, ongeacht je doelstelling

Voeding is cruciaal voor jouw fitnessdoelstelling(en)

Wat je doel ook is, voeding speelt hierin áltijd een belangrijke rol. Daarom is het optimaliseren van je eetpatroon een vast onderdeel van onze Personal Training. Ongeacht hoe intensief je traint, zonder een goed afgestemd voedingspatroon blijven de gewenste resultaten uit. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een gezond, natuurlijk en gebalanceerd voedingsplan op basis van jouw voorkeuren. Ontvang een op maat gemaakt voedingsprogramma, inclusief wekelijkse menu’s en boodschappenlijstjes. Allemaal toegankelijk via de Vytal-app voor een moeiteloze en overzichtelijke begeleiding.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we de handen uit de mouwen steken willen we jou écht leren kennen. Wie ben je, waar sta je nu en waar wil je naartoe? Met de InBody Scan meten we snel lichaamssamenstelling, spiermassa en meer. Deze data, gecombineerd met jouw behoeften vormt het startpunt van ons avontuur samen.

Op basis van de inzichten die we tijdens onze kennismaking opdoen, bouwen we samen aan een op maat gemaakt programma. Of het nu gaat om training, voeding of rust. We stemmen alles af op jouw unieke doelen. Hier geen one-size-fits-all, maar een aanpak die perfect bij jou past.

Nu is het tijd om samen de mouwen op te stropen en de woorden om te zetten in actie. Samen zetten we stappen richting jouw doelen. Geen ingewikkelde theorieën, maar praktische trainingen die jou écht vooruithelpen.

We houden regelmatig een vinger aan de pols. Zijn we op de goede weg? Zijn jouw doelen nog steeds scherp? Zo niet, dan stellen we het plan bij. Onze maandelijkse evaluaties zorgen ervoor dat we flexibel blijven en altijd gericht blijven op jouw succes.

Wat onze klanten zeggen

Het was me nooit gelukt om een sportschool te vinden waar ik graag naar toe ga. Sporten deed ik niet graag, maar dankzij De Fitfabriek ga ik nu met plezier naar de gym en wil ik geen les missen. Ik volg 2 lessen per week met een Personal Trainer en ik zie echt resultaat en voel me een stuk beter. De trainers werken met veel respect, veiligheid en oprechte interesse. Ze hebben duidelijk plezier in hun werk. Ik beveel De Fitfabriek van harte aan.

Bert Groothedde
Bert Groothedde

Na mijn zwangerschap wilde ik weer fit en sterker worden. Dit is zeker gelukt bij de Fitfabriek. Door Gertjan en Hannah word ik elke training weer uitgedaagd. De trainingen zijn heel afwisselend en het half uur vliegt om. Door een goede opbouw kon ik snel naar mijn zwangerschap beginnen en ben ik nu zelfs fitter dan daarvoor!

Lianne Kedde
Lianne Kedde

Zeer tevreden met het behaalde resultaat! Fijne 1-op-1 coaching en ze staan altijd voor je klaar via app of telefonisch contact! Alle apparaten in de sportschool zien er als nieuw uit en werkt allemaal zoals het hoort! Al met al zeker een aanrader als je op zoek bent naar een ‘Personal Trainer’

Mark4live
Mark4live

Super fijne kleinschalige sportschool. De trainers kennen je als klant en begroeten je vriendelijk. Ze bieden mij een gevarieerd sportprogramma. Eigenlijk ben ik geen fan van fitness of sporten, door hun begeleiding is het sporten wel een lekker moment van de dag. Mijn pijn door het zittende werk in schouder, schouderblad/rug en bil/been is met 1x in de week flink sporten weg.

Marielle Schipperen
Marielle Schipperen

Een superfijne, kleinschalige sportruimte waar je gericht en goed begeleid kunt trainen. Trainers zijn enthousiast en denken graag met je mee; ook in je eventuele beperkingen. Je wordt gezien! De trainingen zijn op maat en er wordt goed geluisterd naar jouw ervaringen. Juist ook fijn dat je altijd met weinig mensen tegelijk traint, zodat het niet dat overvolle, drukke sportschoolgevoel geeft. Binnen een half jaar een veel betere conditie, veel kilo’s kwijt en veel minder migraine. Absoluut een aanrader voor iedereen!

Janneke Bax
Janneke Bax

Onze gym is voorzien van hoge kwaliteit apparatuur en materialen.