defitfabriek_1000x1500_61
 • Persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstellingen
 • Personal Training bespaart tijd en geeft optimaal resultaat
 • Stok achter de deur om te motiveren en inspireren
 • Niet alleen een trainer, maar ook een coach
 • Voor ieder niveau haalbaar, ongeacht je doelstelling

Plan je intake!

Ben je enthousiast geworden om het optimale uit jezelf te halen en fit te worden in De FitFabriek? Dan zijn wij je graag van dienst! Laat je gegevens hiernaast achter en we plannen een intake in. Samen zorgen wij voor resultaat!

  Wat onze klanten zeggen

  Het was me nooit gelukt om een sportschool te vinden waar ik graag naar toe ga. Sporten deed ik niet graag, maar dankzij De Fitfabriek ga ik nu met plezier naar de gym en wil ik geen les missen. Ik volg 2 lessen per week met een Personal Trainer en ik zie echt resultaat en voel me een stuk beter. De trainers werken met veel respect, veiligheid en oprechte interesse. Ze hebben duidelijk plezier in hun werk. Ik beveel De Fitfabriek van harte aan.

  Bert Groothedde
  Bert Groothedde

  Na mijn zwangerschap wilde ik weer fit en sterker worden. Dit is zeker gelukt bij de Fitfabriek. Door Gertjan en Hannah word ik elke training weer uitgedaagd. De trainingen zijn heel afwisselend en het half uur vliegt om. Door een goede opbouw kon ik snel naar mijn zwangerschap beginnen en ben ik nu zelfs fitter dan daarvoor!

  Lianne Kedde
  Lianne Kedde

  Zeer tevreden met het behaalde resultaat! Fijne 1-op-1 coaching en ze staan altijd voor je klaar via app of telefonisch contact! Alle apparaten in de sportschool zien er als nieuw uit en werkt allemaal zoals het hoort! Al met al zeker een aanrader als je op zoek bent naar een ‘Personal Trainer’

  Mark4live
  Mark4live

  Super fijne kleinschalige sportschool. De trainers kennen je als klant en begroeten je vriendelijk. Ze bieden mij een gevarieerd sportprogramma. Eigenlijk ben ik geen fan van fitness of sporten, door hun begeleiding is het sporten wel een lekker moment van de dag. Mijn pijn door het zittende werk in schouder, schouderblad/rug en bil/been is met 1x in de week flink sporten weg.

  Marielle Schipperen
  Marielle Schipperen

  Een superfijne, kleinschalige sportruimte waar je gericht en goed begeleid kunt trainen. Trainers zijn enthousiast en denken graag met je mee; ook in je eventuele beperkingen. Je wordt gezien! De trainingen zijn op maat en er wordt goed geluisterd naar jouw ervaringen. Juist ook fijn dat je altijd met weinig mensen tegelijk traint, zodat het niet dat overvolle, drukke sportschoolgevoel geeft. Binnen een half jaar een veel betere conditie, veel kilo’s kwijt en veel minder migraine. Absoluut een aanrader voor iedereen!

  Janneke Bax
  Janneke Bax